11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentIncendiu puternic la o gospodarie din Breasta. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale

Incendiu puternic la o gospodarie din Breasta. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale

O familie din comuna Breasta si-a vazut agoniseala din gospodarie facuta scrum. Incendiul a cuprins si acoperisul casei.

Sambata, in jurul orei 14.00, un incendiu a produs pagube materiale inseamnate unei familii din comuna Breasta. „Detasamentul 1 de Pompieri Craiova a intervenit cu 4 autospeciale de lucru cu apa, 1 ofiter si 15 subofiteri, pentru localizarea si lichidarea acestuia. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta la anexe gospodaresti si la acoperisul casei de locuit. Din cauza vantului puternic incenduil se manifesta cu violenta si degajare mare de fum, existand posibiliate de propagare la vecinatati”, a informat ISU Dolj.

Incendiul de la casa din Breasta a fost stin in 3 ore

Incendiul a fost stins dupa trei ore

Dupa aproximativ trei ore incendiul a fost lichidat, informeaza Pompierii. In urma acestuia au ars trei anexe gospodaresti, lemne de foc si acoperisul casei confectionat din lemn cu invelitoare din tabla pe o suprafat de aproximativ 100 de metri patrati. Cauza probabila a  incendiului fiind un foc deschis in spatii deschise, sustine ISU.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS