22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFemeie de 30 de ani, dată dispărută

Femeie de 30 de ani, dată dispărută

Polițiștii doljeni caută o tânără de 30 de ani, din Craiova, care a dispărut de acasă în cursul zilei de joi. Oamenii legii spun că femeia a plecat de la locuința bunicilor și nu s-a mai întors.

”În cursul zilei de ieri, 23 aprilie, polițiștii din cadrul Secției 6 Craiova au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că fiica sa, Stoian Roxana Alina, în vârstă de 30 de ani, a plecat de la locuința bunicii sale din Craiova și nu a mai revenit. La momentul plecării, persoana în cauză era îmbrăcată cu o bluză neagră, tip helancă, cu mâneci lungi, pantaloni în carouri alb cu negru, iar în picioare purta o pereche de papuci roșii”, au precizat polițiștii doljeni.

Semnalmentele femeii dispărute sunt următoarele: înălțime de 1,55-1,60 metri, greutate 55-60 kg, fața ovală, ochii negri, părul negru tuns scurt. Are ac semne particulare un tatuaj cu inițiala ”R” la nivelul gâtului, în partea dreaptă. De asemenea, are un tatuaj cu numele ”KEVIN” la nivelul claviculei.

Polițiștii roagă persoanele care pot oferi informații să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS