16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat "Suveran" a refuzat să se legitimeze

Un bărbat „Suveran” a refuzat să se legitimeze

O patrulă de jandarmi din București a legitimat marți seară, pe raza Sectorului 4 un bărbat care avea asupra lui un document intitulat „ENTITATEA SUVERANĂ INDIVIDUALĂ EXEMPT”. Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, așa-zisul act de identitate, indica naționalitatea titluarului drept „suveran”, iar la data nașterii mai 2018. Mai mult, actul ar expira abia mileniul următor, în anul 3119.

Documentul nu este, conform legislației în vigoare, prevăzut ca act de identitate valabil pentru legitimare.

 Facebook.com

”Persoana în cauză a refuzat în mod repetat să dea detalii pentru stabilirea identității, menționând faptul că este suveran și că nu recunoaște instituțiile statului, fiind condus la sediul secției de poliție competentă teritorial, pentru continuarea verificărilor”, se mai arată în comunicat.

De asemenea reprezentanții Jandarmeriei au mai adăugat: ”Din cauza comportamentului deviant pe care-l manifesta, a fost solicitat un echipaj de ambulanță care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”, pentru un consult de specialitate”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS