13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentȘofer reținut pentru patru infracțiuni

Șofer reținut pentru patru infracțiuni

Polițiștii din Slatina au reținut un bărbat de 30 de ani, care a provocat un accident și a fugit. În urma cercetărilor s-a constatat că șoferul era băut bine și avea permisul suspendat.

Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc înainte de Paști.

”La data de 18 aprilie 2020, un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Drăgășani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 703D, pe raza comunei Verguleasa, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul condus regulamentar de un tânăr, de 22 de ani. După producerea evenimentului, bărbatul de 30 de ani a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, însă a fost identificat la scurt timp”, au precizat reprezentanții IPJ Olt.

În urma accidentului, șoferul de 22 de ani a fost rănit și transportat la o unitate medicală.

A condus băut și fără permis

Oamenii legii au constatat că bărbatul care a provocat accidentul era băut. Mai mult decât atât, avea permisul suspendat.

”În cazul bărbatului care a pătruns pe contrasens a rezultat o concentrație de 0,97 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat”, susțin polițiștii.

Șoferul de 30 de ani a fost reținut marți, pe 21 aprilie. Acesta este cercetat de comiterea a patru infracțiuni. Este vorba de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice, dar și părăsirea locului accidentului. Bărbatul va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina cu propuneri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS