11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentConfruntări sângeroase între țigani la Codlea

Confruntări sângeroase între țigani la Codlea

-

Un nou scandal într-o comunitate de ţigani a avut loc în aseară în cartierul Mălin din Coldea şi a fost nevoie de intervenţia polițiștilor.

Cel puțin doi polițiști locali sunt grav răniți după ce au fost loviți cu lopețile în cap de romi. Polițiștii au intervenit să-i despartă pe țiganii care au început să se bată în plină stradă.

Polițiștii locali au intrat între cele două tabere încercând să calmeze spiritele. În acel moment țiganii s-au apropiat pe la spate și i-au lovit pe doi polițiști cu lopețile în cap, potrivit Ştiri din Braşov.

Cei doi răniți au fost scoși de un coleg de la locul confruntării. Se pare că aceștia au nevoie de îngrijiri medicale. Jandarmii au cerut întăriri pentru a calma spiritele.


„Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat aseară prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Codlea are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, jandarmi și polițiști locali. Incidentul a fost aplanat”, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt plină desfășurare, iar oamenii legii urmează să decidă dacă vor emite sau nu ordonanțe de reținere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS