20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentJandarmii au ajutat trei familii nevoiașe înaite de sărbători

Jandarmii au ajutat trei familii nevoiașe înaite de sărbători

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Dolj au donat, înainte de Paști, alimente și îmbrăcăminte unor familii nevoiașe. Este vorba de trei familii din Craiova, Segarcea și Șimnicu de Sus.

”Faptele bune se fac oricând este nevoie, iar sărbătorile creştine au darul special de a apropia oamenii şi de a-i face mai sensibili la problemele şi neajunsurile semenilor. Pentru ca trei familii, din Craiova, Segarcea şi Şimnicu de Sus, cu posibilităţi materiale reduse să se bucure de aceste sărbători şi să simtă minunata atmosferă a Paştelui, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj le-au făcut o vizită în zilele de 14 şi 15 aprilie. Le-au împărţit alimente specifice Sărbătorilor Pascale şi articole vestimentare.

Ne-am propus să continuăm acest gen de activităţi deoarece zâmbetul apărut pe chipul acestor oameni, cărora soarta le-a hărăzit o viaţă mai grea, constituie, de fiecare dată, o mare bucurie sufletească pentru jandarmii doljeni şi preotul unităţii care transmite spiritul acestor sărbători”, au precizat jandarmii doljeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS