10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSe redeschid spălătoriile auto din Craiova

Se redeschid spălătoriile auto din Craiova

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenție a dispus, în urmă cu puțin timp, redeschiderea spălătoriilor auto din Craiova. Condiția este ca, în timpul spălării autovehiculelor, personalul să poarte echipament de protecție. De asemenea, se recomandă păstrarea unei distanțe minime între persoane.

”Societățile comerciale care au ca domeniu de  activitate Spălarea Auto își pot desfașura activitatea cu respectarea strictă de către personalul angajat a normelor de protecție impuse prin Ordonanțele Militare.

Utilizarea pe timpul activității de spălare, a echipamentului de protecție compus din: mască de protecție, mănuși și echipament de lucru (salopetă de lucru). Mănușile se vor schimba după fiecare spălare. Păstrarea distanțelor minime dintre persoane, în vederea evitării oricărui contact direct”, se arată în hotărâre. Documentul este semnat de inspector-șef Florea Constantin.

Șoferii care merg la spălătoriile auto trebuie să respecte normele privind grupurile de persoane și cele privind distanța de siguranță.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS