10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAnchetă la Spitalul Județean, după ce o femeie bolnavă de cancer ar fi fost lovită de o asistentă

Anchetă la Spitalul Județean, după ce o femeie bolnavă de cancer ar fi fost lovită de o asistentă

Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a demarat o anchetă internă, după ce o femeie bolnavă de cancer în stadiu terminal ar fi fost lovită de o asistentă medicală. Este vorba de o femeie, de 39 de ani, din Târgu Jiu, adusă duminică la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Pacienta avea dureri puternice și și-a dat seama că nu va supraviețui și a cerut să fie externată pentru a deceda acasă. La sosirea la domiciliu i-a povestit unei rude că ar fi fost lovită cu un cearșaf împăturit de către o asistentă medicală, deranjată de gemetele de durele ale femeii. Din nefericire, pacienta a murit marți. Este vorba de femeia care are soțul și copiii în carantină, în Rânca. Managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, Dumitru Vienescu, a declarat că instituția s-a sesizat. Joi va fi constituită o Comisie de anchetă care va verifica cele reclamate de rudele celei decedate, potrivit lui Dumitru Vienescu.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS