20.1 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Doi pacienți reinfectați cu coronavirus la două săptămâni după vindecare

Doi pacienți reinfectați cu coronavirus la două săptămâni după vindecare

Doi bărbați din județul Buzău au fost reinfectaţi cu cornavirus la aproape două săptămâni după ce au fost declarați vindecați și externați, conform unui comunicat emis de DSP Buzău.

Cei doi pacienți, în vârstă de 46 și respectiv 29 de ani au fost externați în data de 26 martie și ulterior au stat izolați împreună la același domiciliu, fără a avea alți contacți.

În data de 6 aprilie 2020, medicii au refăcut testele în cazul celor doi pacienți, iar acestea au ieșit din nou pozitive. În prezent sunt internați la spitalul din Râmnicu Sărat.

Cei doi sunt verișori și au venit împreună din Italia. După confirmarea infectării cu coronavirus, aceștia au fost internați la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș din București. Externarea lor în data de 26 martie a fost făcută după două, respectiv trei teste consecutive care au avut rezultat negativ.

În județul Buzău au fost confirmate 13 cazuri de infectare cu coronavirus, iar opt persoane au fost declarate vindecate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Spitalul Judeţean din Suceava s-a redeschis cu sectoare non-COVID

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, luni, că Spitalul Judeţean Suceava a devenit funcţional pentru sectoare non-COVID, fiind internat deja...

Ce date vor fi colectate de la clienții teraselor?

Terasele s-au redeschis începând de luni, iar noile reglementări prevăd că trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca...