11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE: Craiova / Copil de doi ani, decedat după ce a căzut de la etaj

UPDATE: Craiova / Copil de doi ani, decedat după ce a căzut de la etaj

Un copil de doi ani a decedat după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc de pe bulevardul Dacia din Craiova.

Potrivit ISU Dolj, echipajul SMURD a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor medical calificat unei persoane căzute de la înălțime. Ajunși la fața locului, cei din echipajul medical au constatat că este vorba de un copil cu vârsta de 2 ani, căzut în gol de la înălțime.

Medicii au încercat să-i acorde ajutor medical dar, cu toate eforturile depuse de medici și paramedici, aceștia nu au mai putut face nimic, a mai anunțat ISU Dolj. Tragedia a avut loc la unul din blocurile turn din zona Consul.

„În această seară, polițiștii Secției 5 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că un copil de 1 an și 7 luni a căzut de la etajul 7 al blocului unde locuia împreuna cu familia. Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că acesta s-ar fi aflat într-o cameră împreună cu fratele său de 9 ani, în timp ce, într-o altă cameră a apartamentului se aflau mama și bunica acestuia.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări în vederea lămuririi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a anunțat și IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS