17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Trei persoane, rănite într-un accident rutier

Olt: Trei persoane, rănite într-un accident rutier

UPDATE: În urma cercetărilor, polițiștii Serviciului Rutier au stabilit faptul că accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordarii de prioritate.

Un bărbat, de 51 de ani, din Piatra Olt, în timp ce se deplasa cu un atelaj pe strada Grădiniței, din comuna Găneasa, la intersecția cu DN 65, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autovehicul, care se deplasa din direcția Craiova către Slatina. Autoturismul era condus regulamentar de un bărbat, de 30 de ani, din municipiul București.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Conducătorului atelajului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut în urmă cu puţin timp pe DN 65, în comuna Găneasa, Olt. Potrivit poliţiştilor de la rutieră, în accident au fost implicate un autoturism și un vehicul cu tracţiune animală.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, dar și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță, au intervenit la faţa locului.

În autoturism se afla doar șoferul, iar în vehiculul cu tracțiune animală se aflau doi bărbați.

Toate cele trei victime au fost asistate la fața locului, iar apoi au fost transportate la UPU Slatina.

Polițiștii Serviciului Rutier Olt sunt la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Se circulă alternativ, până la finalizarea cercetărilor de la fața locului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS