20.1 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Flacoane cu sânge, găsite la marginea unei păduri

Flacoane cu sânge, găsite la marginea unei păduri

Un cititur GdS a sesizat faptul că, în cursul zilei de sâmbătă, sora sa a găsit o pungă plină cu flacoane cu sânge. Descoperirea a fost făcută la marginea unei păduri dintre localitățile Țuglui și Calpăr.

Femeia a sunat la 112, iar cercetările au fost preluate de polițiștii de la Arme și Substanțe Periculoase.

”În cursul zilei de ieri, polițiștii doljeni au fost sesizați cu privire la faptul că, între localitățile Țuglui și Calopăr, în afara părții carosabile, au fost găsite mai multe fiole ce par să conțină sânge. Politistii Serviciului Arme, Exlozivi și Substante Periculoase Dolj s-au deplasat la fața locului și au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, materialele găsite în zona respectivă. Natura acestora urmează a fi stabilită în urma cercetărilor”, au precizat polițiștii doljeni.

Flacoanele cu sânge, considerate deșeuri periculoase


Oamenii legii susțin că a fost întocmit un dosar penal pentru poluare cu deșeuri periculoase.

”În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de poluarea prin evacuarea unor deseuri ori substante periculoase. Se fac cercetări în vederea lămuririi stării de fapt”, au mai precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Potrivit OUG 195/2005 privind protecția mediului, poluarea cu substanțe periculoase se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani. Pedeapsa poate fi și o amendă penală de la 65.000 la 70.000 lei. Condiția este ca fapta să a pus în pericol viața ori sănătatea umană, animală sau vegetală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Spitalul Judeţean din Suceava s-a redeschis cu sectoare non-COVID

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, luni, că Spitalul Judeţean Suceava a devenit funcţional pentru sectoare non-COVID, fiind internat deja...

Ce date vor fi colectate de la clienții teraselor?

Terasele s-au redeschis începând de luni, iar noile reglementări prevăd că trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca...