20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDouă persoane au ajuns la spital în urma incendiului din Piaţa Veche. Una dintre victime a fost transportată la Bucureşti

Două persoane au ajuns la spital în urma incendiului din Piaţa Veche. Una dintre victime a fost transportată la Bucureşti

În urma incendiului care a avut loc ieri-seară în piaţa Veche din Craiova, două persoane au ajuns la spital. Ambele persoane de 48 respectiv 59 ani au arsuri de gradul II şi III. Ulterior bărbatul de 59 ani a fost transportat la București.

Acestea au fost găsite de jandarmi în stare de inconştienţă şi transportate la spital de un echipaj SMURD. Acestea sunt oameni fără adăpost şi au fost descoperite de jandarmi care au anunţat pompierii şi ambulanţa.

„În data de 03.04.2020 în jurul orei 22:30, un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, în timp ce se aflau într-o misiune de menținere a ordinii și liniștii publice s-au autosesizat, cu privire la producerea unui incendiu în zona Pieței Vechi din municipiul Craiova. Echipajul ajuns la fața locului, a constat că într-unul dintre spațiile comerciale, se aflau două persoane în stare de inconștineță, una dintre acestea fiind cuprinsă de flăcări.

În consecință, membrii echipajului de jandarmi, au intervenit pentru salvarea vieții persoanei, folosind stingătorul de incediu aflat în dotarea autoturismului de serviciu și reușind astfel să stingă articolele vestimentare.
De urgență a fost apelat serviciul 112, la fața locului ajungând în scurt timp, echipaje din cadru ISU Dolj și SMURD care au preluat cazul”

se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS