20.1 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Ce mai fură oltenii în vremea pandemiei

Ce mai fură oltenii în vremea pandemiei

În vremea pandemiei, un tânăr de 18 ani, din Dăbuleni, este cercetat penal după ce a furat 15 iepuri din curtea unui consătean.

Polițiștii din Dăbuleni au fost sesizați de un bărbat de 62 de ani despre faptul că, azi noapte, i-au fost sustrași 15 iepuri din curtea locuinței.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 18 ani, din Dăbuleni, care ar fi intrat în curtea persoanei vătămate pe o usă de acces neasigurată și ar fi sustras 15 iepuri din două cuști metalice.

De asemenea, s-a stabilit că tânărul ar fi înstrăinat 12 iepuri unei persoane ce domiciliază pe raza comunei Călărași, aceștia fiind recuperați de către polițiști si restituiți persoanei vătămate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Spitalul Judeţean din Suceava s-a redeschis cu sectoare non-COVID

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, luni, că Spitalul Judeţean Suceava a devenit funcţional pentru sectoare non-COVID, fiind internat deja...

Ce date vor fi colectate de la clienții teraselor?

Terasele s-au redeschis începând de luni, iar noile reglementări prevăd că trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca...