22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânăr plecat din izolare, depistat în Craiova

Tânăr plecat din izolare, depistat în Craiova

Polițiștii craioveni au depistat, astăzi, un tânăr de 20 de ani, din localitatea Orodel, care ar fi trebuit să fie izolat la domiciliu. Tânărul a fost amendat cu 3.000 de lei și a fost dus într-un centru de carantină din Craiova.

”Politistii Biroului Rutier Craiova au depistat un tânăr de 20 de ani, din Orodel, care conducea un autoturism pe Calea București, din Craiova. În urma verificarilor efectuate a rezultat faptul că, față de cel în cauză, fusese dispusa masura izolării la domiciliu. Acesta a revenint în țară, la finalul lunii martie. Având în vedere situația constatată, față de tânărul respectiv a fost dispusă măsura sancționarii contravenționale cu amendă de 3.000 de lei. Acesta a fost preluat de un echipaj medical, pentru a fi introdus intr-un centru de carantină, unde va sta următoarele 14 zile”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Tânărul de 20 de ani era însoțit de un minor de 15 ani, din aceeași localitate. Acesta a fost preluat de Protecția Copilului, urmând să fie transportat la domiciliul său.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS