12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCoronavirus. Încă trei decese înregistrate la Suceava. În total, 11 victime în țară

Coronavirus. Încă trei decese înregistrate la Suceava. În total, 11 victime în țară

Autoritatile au anuntat ca au fost înregistrate încă trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus. Toate cele trei decese au fost raportate in Suceava. Numărul deceselor la nivel național a ajuns la 11.
Este vorba despre un bărbat, in varsta de 59 ani, pacient al Spitalului Județean de Urgență Suceava. Fără posibilă expunere precizată. Data decesului a fost 22/03/2020, informeaza Grupul de Comunicare Strategica.


Un al doilea deces s-a produs pe 23 martie 2020. Este vorba despre o femeie de 80 ani, pacientă în Spitalul Județean de Urgență Suceava. Tot fără posibilă expunere precizată.
Cel de-al treilea deces cauzat de COVID-19 a fost tot la Suceava. Este vorba despre un bărbat de 71 ani, pacient al Spitalului Județean de Urgență Suceava. Nici acesta nu a avut expunere precizata. Decesul celei de-a treia victime a susrvenit tot pe 23 martie 2020.

Confirmati cu COVID-19 „post mortem”?


Decesele au fost inregistrate pe 22 si 23 martie. Tot pe 23 martie s-a primit confirmarea ca le-a iesit pozitiv testul de COVID-19, dar au fost date publicitatii pe 24 martie. „Pacienții au fost confirmați pozitiv la COVID 19 în data de 23 martie 2020, atunci când s- au primit rezultatele probelor de laborator. Toți cei trei pacienți aveau afecțiuni medicale cronice pre- existente ( boli cardiovasculare, diabet)”, informeaza Grupul de Comunicare Strategica.
Decesele au fost raportate la INSP în această seară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS