11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljArestat după ce a ucis un pieton și a fugit

Arestat după ce a ucis un pieton și a fugit

Magistrații de la Judecătoria Craiova au dispus, vineri, arestarea preventivă a unui craiovean acuzat de comiterea a patru infracțiuni. Pe scurt, bărbatul este acuzat că a condus băut și fără permis, a accidentat mortal un pieton și a fugit.

Accidentul a avut loc joi seară, pe DN 6B, între localitățile Goiești și Negoiești. Inițial, oamenii legii nu au reușit să identifice șoferul și pietonul ucis. „La fața locului a fost găsit autoturismul abandonat. De asemenea, pietonul nu a fost identificat. Se fac cercetări în vederea identificării persoanelor implicate și a lămuririi stării de fapt“, au susținut oamenii legii.

Accident produs de un craiovean băut și fără permis


Șoferul a fost găsit destul de repede, mai ales că și-a abandonat mașina la locul accidentului.„În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat un bărbat de 31 de ani, din Craiova, bănuit că ar fi condus autoturismul la momentul producerii accidentului. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, ca urmare a comiterii altor abateri. Totodată, pietonul a fost identificat, fiind un bărbat de 48 de ani, din Negoiești“, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Arestat după ce a ucis un pieton și a fugit

Ulterior, suspectul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Vineri, Judecătoria Craiova a emis un mandat de arestare pe numele craioveanului. Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere sub influenţa alcoolului și conducere fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS