12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMehedinţi: Poliţist de frontieră găsit împuşcat în cap la Porţile de Fier II

Mehedinţi: Poliţist de frontieră găsit împuşcat în cap la Porţile de Fier II

Un poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei Porţile de Fier II, în timp ce desfăşura o misiune de supraveghere a frontierei, a fost descoperit, astăzi, în jurul prânzului, de către colega de patrulă fără semne vitale, prezentând o plagă împuşcată în zona capului.

La faţa locului a fost solicitat prin intermediul 112 un echipaj medical din cadrul Spitalului de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, o echipă din cadru IPJ Mehedinţi şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Severin.

Agentul, de 39 de ani, a absolvit în anul 2002 Şcoala militară de subofiţeri „G.A. Ghica”, din Drăgăşani, fiind încadrat la I.J.J. Mehedinţi şi ulterior la I.J.J. Gorj, până în anul 2011 când a demisionat. În ianuarie 2017 a fost reîncadrat prin promovarea unui examen la I.T.P.F. Timişoara – SPF Severin, dată la care a fost şi testat psihologic.

Agentul nu era înregistrat în evidenţele instituţiei cu un comportament ciudat şi nu avea restricţii privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS