9.8 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Mehedinţi: Poliţist de frontieră găsit împuşcat în cap la Porţile de Fier II

Mehedinţi: Poliţist de frontieră găsit împuşcat în cap la Porţile de Fier II

Un poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei Porţile de Fier II, în timp ce desfăşura o misiune de supraveghere a frontierei, a fost descoperit, astăzi, în jurul prânzului, de către colega de patrulă fără semne vitale, prezentând o plagă împuşcată în zona capului.

La faţa locului a fost solicitat prin intermediul 112 un echipaj medical din cadrul Spitalului de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, o echipă din cadru IPJ Mehedinţi şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Severin.

Agentul, de 39 de ani, a absolvit în anul 2002 Şcoala militară de subofiţeri „G.A. Ghica”, din Drăgăşani, fiind încadrat la I.J.J. Mehedinţi şi ulterior la I.J.J. Gorj, până în anul 2011 când a demisionat. În ianuarie 2017 a fost reîncadrat prin promovarea unui examen la I.T.P.F. Timişoara – SPF Severin, dată la care a fost şi testat psihologic.

Agentul nu era înregistrat în evidenţele instituţiei cu un comportament ciudat şi nu avea restricţii privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...