11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident grav în Podari. Trei persoane au fost rănite

Accident grav în Podari. Trei persoane au fost rănite

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs în acestă seară, în localitatea Podari. Pompierii doljeni au trimis la locul accidentului un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor. Serviciul de Ambulanță Dolj a intervenit cu o ambulanță. Oamenii legii au stabilit că șoferul era băut bine.

”Accident rutier cu trei victime, din care una încarcerată, în comuna Podari. În urma investigațiilor și acordării primului ajutor medical, toate victimele au fost transportate la spital, conștiente”, au precizat reprezentanții ISU Dolj.

Foto: Oltenia Info Trafic Tube

În urma impactului, mașina în care se aflau victimele, un Opel Astra, s-a rupt în două.

Polițiștii doljeni au explicat că șoferul care a produs accidentul era băut.

”Un bărbat de 48 de ani, din Podari, care conducea un autoturism pe DJ 561, s-ar fi angajat în depășirea neregulamentara a unei alte mașini, pierzând controlul volanului într-o curbă la stânga. Autoturismul a părăsit partea carosabilă ș apoi a lovit un cap de pod.
Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că bărbatul de 48 de ani avea o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice”, au transmis oamenii legii.
A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS