11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPrins conducând fără permis după ce a furat o maşină

Prins conducând fără permis după ce a furat o maşină

Poliţiştii doljeni au reuşit să găsească un autoturism furat în noaptea de duminică spre luni, din comuna Pleniţa. Unul dintre suspecţi a fost depistat conducând alt autoturism, deşi nu are permis de conducere. Maşina furată, un Opel Corsa, a fost găsită la locuinţa bunicilor unuia dintre suspecţi.

„Pe 9 martie, polițiști din cadrul Secției Plenița au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea de 8 spre 9 martie, persoane necunoscute au sustras un autoturism ce se afla parcat în dreptul unui imobil din localitate. Polițiștii au demarat cercetările și au transmis datele obținute în urma verificărilor către celelalte subunități de poliție. În urma activităților desfășurate, polițiști din cadrul Postului de Poliție Unirea au depistat, în trafic, în comună, un tânăr de 23 de ani, din localitate. Acesta se afla la volanul unui autoturism, ce avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare false. De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că cel în cauză nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au găsit plăcuțele de înmatriculare ce aparțineau vehiculului al cărui furt fusese sesizat anterior“, au precizat poliţiştii doljeni.

Aceştia din urmă au stabilit că Opelul fusese furat de tânărul de 23 de ani, împreună cu alt tânăr din Unirea, de 22 de ani. Maşina furată a fost găsită la locuinţa din Moţăţei a bunicilor unuia dintre suspecţi.
Oamenii legii au mai explicat că a fost întocmit un dosar penal pentru furt calificat, conducerea unui vehicul cu numere false și fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS