17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEveniment5 persoane venite din Italia, plasate în carantină în Gorj

5 persoane venite din Italia, plasate în carantină în Gorj

Un număr de 5 persoane venite noaptea trecută, din Italia în Gorj, au fost plasate în carantină. Primele persoane au intrat în carantină în cursul nopții de 10/11 martie 2020, după ce s-au întors din Calabria (Italia).

Este vorba despre o familie formată din 2 adulți și 3 copii. Familia a fost preluată în condiții de siguranță, la intrarea în țară, și transportată într-un centru de carantină de pe raza județului Gorj. „Vă facem cunoscut că, în seara zilei de 10.03.2020, am primit rezultatele testelor COVID-19 pentru un număr de 5 persoane, rezultatele fiind negative.

Patru dintre acestea vizează contacții tânărului din Prigoria, declarat vindecat. Familia se află la ultima recoltare, urmând să iasă din autoizolare, în condițiile în care toate rezultate vor ieși negative. Tot negativ a ieșit si testul unui bărbat din Motru, aflat în autoizolare, după ce se întorsese din Lombardia.

În data de 11.03.2020 (ora 8.30), la nivelul județului Gorj, se află în autoizolare la domiciliu un număr de 201 de persoane și un număr de 5 persoane în carantină.”, potrivit Direcției de Sănătate Publică Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS