11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSuspiciune de coronavirus la Primăria Capitalei

Suspiciune de coronavirus la Primăria Capitalei

O angajată a Primăriei Bucureşti este nora ofițerului în rezervă al MAI, confirmat cu coronavirus. Aproape 30 de angajați din Primăria Capitalei au fost trimiși acasă, unde vor rămâne în autoizolare în următoarele două săptămâni din cauza unei suspiciuni de infectare cu coronavirus la unul dintre angajați. Este vorba despre nora ofițerului în rezervă al MAI, angajat totodată la ADP Sector 4, confirmat luni seară cu coronavirus.
Anunțul a fost făcut pe Facebook de primarul Capitalei, Gabriela Firea. Potrivit edilului, angajata este acum internată, împreună cu soțul său și cu fiul, la Spitalul „Victor Babeș”, pentru analize. Toți cei 28 de angajați din Direcția în care lucrează femeia sunt în izolare la domiciliu.

„În ceea ce privește zona în care lucrează doamna în cauză, s-a realizat o dezinfecție cu o soluție puternică. În funcție de rezultatul testelor, vom lua măsuri și mai serioase”, a precizat Firea. Ofițerul în rezervă al MAI, confirmat luni cu coronavirus după ce a stat cinci zile internat la Spitalul Gerota din Capitală, este angajat la Amenajarea Domeniului Public Sector 4. Până să fie internat în spital, acesta a intrat în contact cu peste 120 de persoane din primărie, a declarat șeful ADP Sector 4, Marian Goleac, la Digi24.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS