14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMaşină distrusă cu bâtele de craioveni mascaţi, în trafic

Maşină distrusă cu bâtele de craioveni mascaţi, în trafic

Şase craioveni sunt cercetaţi de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi distrugere, după ce au blocat o maşină în trafic şi au lovit-o cu bâtele. Incidentul a avut loc joi seara, la intersecţia străzilor Brestei şi Pelendava.

„În urma unei sesizări primite în noaptea de 5 martie, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova s-au deplasat în zona intersecţiei dintre străzile Brestei şi Pelendava.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în faţa unui autoturism care se deplasa pe strada Pelendava, în care se aflau patru barbaţi cu varste cuprinse între 19 şi 41 de ani, toţi din Craiova, ar fi oprit o altă maşina. Din aesta au coborât şase persoane, o parte din având feţele acoperite şi obiecte contondente asupra lor. Persoanele respective, cu vârste cuprinse între 19 şi 30 de ani, toţi din Craiova, ar fi început să ameninte cu acte de violenţă şi să lovească autoturismul în care se aflau celelalte patru persoane. În scurt timp au părăsit zona”, au precizat poliţiştii doljeni.

Aceştia din urmă mai spun că între craiovenii implicaţi în scandal există un conflict mai vechi.

Potrivit oamenilor legii, „cercetarile sunt continuate în vederea lămuririi stării de fapt şi a identificării tuturor persoanelor implicate în altercaţie”. A fost întocmit un dosar penal pentru ameninţare şi distrugere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS