9.8 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020
Știri de ultima oră Eveniment GorJ: Locomotivă deraiată la Turceni

GorJ: Locomotivă deraiată la Turceni

O locomotivă fără vagoane a deraiat de pe șine marți seară la Turceni, Gorj. Potrivit IPJ Gorj, nu sunt victime sau pagube materiale.
Polițiștii fac verificări la fața locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. Traficul feroviar nu este afectat.
Linia de pe care a deraiat locomotiva era separată de cele destinate transportului de persoane. Este o linie specială pentru transportul cărbunelui.
Din cercetările efectuate de polițiști la fata locului a reieșit că locomotiva a deraiat de prima osie, în timpul unei manevre de regarare și că nu au fost sustrase componente din materialul rulant sau din infrastructura CFR.
Conducătorul locomotivei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s a întocmit un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de neîndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau îndeplinirea lor defectuoasă, din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...