24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident cu trei autovehicule implicate. Un şofer a rămas încarcerat

Accident cu trei autovehicule implicate. Un şofer a rămas încarcerat

În această dimineaţa s-a produs un accident rutier pe DN7 în care au fost implicate trei autovehicule, un autotren, un autocamion şi o dubă. În urma impactului un şofer a rămas încarcerat, iar alte patru victime au ajuns la spital.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Vâlcea, la ora 23.05, pompierii militari din cadrul Inspectorului pentru Situații de Urgență al Județului Vâlcea a fost solicitați pentru un accident rutier pe raza comunei Budest, sat Linia (DN 7). Au fost implicate 3 autovehicule: autotren, un autocamion si o dubă, în acestea se aflau cinci persoane. Pătru persoane au suferit traumatisme, iar dintre acestea șoferul tirului a fost incarcerat.

Pe raza localității Budești conducătorul unei autoutilitare ce se deplasa pe sensul de mers Vâlcea – Pitești a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autocamion ce se deplasa regulamentar pe sensul opus de mers. În urma impactului ambele autovehicule au intrat în coliziune cu un alt autocamion ce se deplasa în spatele autoutilitarei, au declarat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Poliţiştii vâlceni au mai anunţat că la locul faptei s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD si 3 ambulanțe SAJ. Cele 4 persoane au fost transportate la UPU Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS