3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO mulțime furioasă a incendiat o clinică din Iran

O mulțime furioasă a incendiat o clinică din Iran

O clinică din orașul iranian Bandar Abbas a fost incendiată, după ce au apărut zvonuri că găzduiește pacienți bolnavi de coronavirus aduși din alt oraș, informează Al Arabyia.

Zvonul că în clinica Towhid se află 10 pacienți infectați cu coronavirus aduși în carantină din orașul Qom, epicentrul epidemiei de coronavirus din Iran, s-a răspândit printre locuitorii din Bandar Abbas. Agenția semi-oficială Fars a calificat aceste zvonuri ca fiind nefondate, însă locuitorii din Bandar Abbas au incendiat clinica.

Spitalul are un corp de clădire separat pentru pacienții cu coronavirus, a anunțat agenția Fars, care o cita pe Fatima Norouzian, directorul de relații publice al Universității de Medicină Hormozgan. Ea a adăugat că orice zvon privind prezența pacienților de coronavirus în clinica Towhid este „o minciună“.

Numărul victimelor făcute de epidemia de coronavirus în Iran a ajuns al 210, potrivit BBC, care citează surse din spitale. Potrivit surselor oficiale, 34 de oameni au murit.

Unul dintre consilierii ayatollahului Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului, a murit, luni, după ce a fost infectat cu coronavirusul Covid-19. Este primul deces din rândul oficialilor de rang înalt din această țară înregistrat din această cauză.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS