Acasă Eveniment Corpul de control al Ministerului Sănătății face verificări DSP și SAJ Gorj

Corpul de control al Ministerului Sănătății face verificări DSP și SAJ Gorj

-

Corpul de control al Ministerului Sănătății a început verificări la Direcția de Sănătate Publică Gorj. De asemenea, controlul vizeaza și Serviciul Județean de Ambulanță Gorj.

La DSP este controlat modul în care s-a acționat, în urma apariției unui caz de coronavirus în județul Gorj. De altfel, Carmen Ivanov a și fost demisă vineri din funcție și înlocuită cu Narcis Stoian.

Carmen Ivanov a intrat și în atenția polițiștilor și a procurorilor locali, care fac cercetări pentru neglijență în serviciu. Controlul la Ambulanța Gorj vizează refuzul unor ambulanțieri de a merge la recoltare de probe. Este însă de precizat că vineri seara Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență a decis ca doar ambulanțele de tip A  au voie, la cererea DSP, să efectueze transport de probe. Acestea nu pot să facă recoltare cu personalul din dotare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Spitalul Gerota din Bucureşti a ieşit din carantină

La nivelul spitalului Gerota, aparținând Ministerului Afacerilor Interne, au fost efectuate activități de dezinfecție și igienizare, iar în acest moment carantină a...