Acasă Eveniment Una dintre victimele decedate în accidentul de la Balș nu avea voie...

Una dintre victimele decedate în accidentul de la Balș nu avea voie să părăsească orașul de domiciliu

-

Vasiel Pădurețu, unul dintre tinerii decedați în accidental mortal produs în noaptea de 27 spre 28 februarie 2020, la intrare în orașul Balș, dispre Craiova, se afla sub control judiciar.

Tânărul nu avea voie, conform condițiilor impuse prin măsura controlului judiciar, să părăsească orașul de domiciliu, Slatina. Cu toate acestea, seara trecută tânărul a plecat cu alți trei prieteni, doi băieți și partenera unuia dintre ei, la Craiova. La întoarcere s-a produs cumplitul accident în urma căruia toți patru și-au pierdut viața.

Vasile Pădurețu a fost în ultimii ani cercetat și chiar condamnat, alături de fiul procurorului Ștefan Noajă, pentru trafic și consum de droguri, iar în luna septembrie a anului trecut a fost implicat într-un scandal în Slatina. Un polițist și un jandarm veniți la fața locului să aplaneze conflictul au fost agresați de către tânăr, în acest dosar Pădurețu fiind cercetat pentru ultraj, arestat preventiv la acel moment și ulterior plasat sub control judiciar, măsură încă în vigoare la momentul producerii accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.

Cine suspendă popririle pe conturile debitorilor

ANAF nu mai face popriri pe conturi, dar trimite somații și titluri executorii în continuare. Cei care aveți popriri pe conturi instituite dinainte de situația de urgență, mare atenție! Suspendarea popririi o face terțul. Adică banca, angajatorul sau Casa de pensii.