17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTaximetrist acuzat că şi-a tâlhărit clienţii

Taximetrist acuzat că şi-a tâlhărit clienţii

Poliţiştii craioveni au descins, miercuri, la domiciliul unui bărbat, de 41 de ani, din Slatina, acuzat de tâlhărie calificată. Este vorba de un taximetrist, care ar fi tâlhărit doi tineri pe care i-a transportat la Craiova.

„În cursul zilei de 26 februarie, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au desfășurat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, de 41 de ani, din Slatina. Acesta este bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în noaptea de 22/23 februarie, cel în cauză ar fi transportat cu un taxi, pe traseul Slatina-Craiova, doi tineri de 18 ani. Tinerii s-ar fi înțeles cu bărbatul de 41 de ani să fie transportați până în Craiova contra sumei de 150 de lei, stabilind să nu mai fie pus ceasul tarifar.
De asemenea, aceștia ar fi oferit bărbatului suma de 40 de lei, urmând ca la sosirea la destinație șoferului să îi fie remis restul sumei datorate.

Odată ajunși la destinație, cei doi tineri au solicitat bonul fiscal. Bărbatul în cauză ar fi smuls din mâna unuia dintre ei un telefon mobil, amenințându-i, totodată, cu un spray iritant-lacrimogen. Ulterior, a plecat cu autoturismul din zonă“, au explicat poliţiştii doljeni.

Taximetrist acuzat de tâlhărie calificată

Oamenii legii au reuşit să-l identifice pe taximetrist, iar miercuri au descins la domiciliul acestuia. În urma percheziţiei, oamenii legii au găsit telefonul pe care taximetristul îl luase de la unul dintre clienţi.
„Polițiștii au identificat bărbatul respectiv, iar în urma percheziției desfășurate aceștia au găsit telefonul mobil și un spray iritant-lacrimogen. Prejudiciul, estimat la suma de 4.000 de lei, a fost recuperat de polițiști. Bărbatul a fost condus la sediul Secției 3 Poliție Craiova pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. La finalizarea cercetărilor, dosarul penal va fi înaintat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare“, au mai precizat poliţiştii doljeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS