Acasă Local Dolj VIDEO / Craioveni duşi în centrul de carantină cu ambulanţele SMURD

VIDEO / Craioveni duşi în centrul de carantină cu ambulanţele SMURD

-

Autorităţile din Dolj au identificat cei 44 de pasageri care au mers în acelaşi avion cu bărbatul de 71 de ani din Italia, atât pe drumul din Italia către România, cât şi la întoarcerea acestuia în Peninsulă. Un cititor GdS a filmat momentul în care o tânără din Craiova urcă într-o ambulanţă SMURD.

Angajaţii aeroportului şi ai firmei de de la care italianul şi-a închiriat o maşină, cât şi echipajul din avion sunt identificaţi pentru a fi testaţi.

Potrivit ultimelor informaţii oferite de Prefectul judeţului Dolj, Narcis Purcărescu, la această oră este în desfăşurare operaţiunea de aducere a stewardeselor care se aflau în avionul cu care a călătorit italianul infectat. De asmenea pasagerii care erau în avion în apropierea italianului au fost identificaţi, iar acum sunt în curs de contactare. Aceştia vor fi duşi în centrul de carantină.

Nu toţi cei 44 de pasageri vor ajunge în centrele de carantină din Craiova, deoarece nu toţi sunt din localitate. Alţii au rămas în Italia, motiv pentru care vor fi informate autorităţile italiene.

Un cititor al Gazetei de Sud a surprins operaţiunea de ridicare a unei persoane care se afla în avionul cu care a călătorit italianul infectat cu COVID-19, în cartierul 1 Mai, zona blocurilor S şi V.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cummins a anunțat că renunță la 230 de oameni, angajați prin agenți de muncă temporară

Cei 230 de oameni au contracte de muncă încheiate cu două firme de plasare de forță de muncă. Firmele i-au “închiriat” pe muncitori către Cummins. Dacă producătorul renunta la serviciile muncitorilor, ce se va întâmplă cu cei 230 de craioveni?