1.4 C
Craiova
joi, 3 decembrie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Fetiță de 6 ani încătușată și arestată pentru că nu a fost cuminte la ore

Fetiță de 6 ani încătușată și arestată pentru că nu a fost cuminte la ore

-

O fetiță de șase ani a fost încătușată, apoi escortată la o mașină de poliție, pentru că nu ar fi fost cuminte în clasă.

Filmarea făcută cu o cameră portabilă a unui polițist, care a fost făcută publică pe 25 februarie surprinde momentul în care un copil vizibil afectat a fost arestat în școala sa din Orlando, Florida, în luna septembrie a anului trecut.

În tot acest timp, fetița a plâns extrem de îngrozită de ce i se întâmpla, a cerut ajutor, s-a rugat să nu fie urcată în mașina de poliție și a implorat pentru o a doua șansă.

Avocații familiei au declarat pentru BBC NEWS că familia a ales să facă publice imaginile pentru că părinții vor să arate cum s-a desfășurat arestarea.

Persoana a cărei cameră a filmat scenele incalificabile a fost concediată după o anchetă internă a Departamentului de Poliție Orlando. Ofițerul Dennis Turner nu a urmat procedurile, care prevăd că un ofițer de poliție trebuie să aibă aprobarea supraveghetorului pentru a aresta un copil cu vârsta sub 12 ani.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

136 de cazuri noi de COVID-19 în Dolj

Prefectura Dolj a anunțat că astăzi au...

ȘTIRI GdS

Bătrân rănit într-un accident rutier la Târgu Jiu

Un bărbat, de 71 de ani, a ajuns aseară la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier la Târgu Jiu....

Un jandarm vâlcean a donat plasmă după ce s-a...

Un jandarm vâlcean, confirmat pozitiv în luna octombrie, a donat plasmă după ce s-a vindecat de COVID-19.Este vorba despre plutonier major Alexie...

Telekom România susține antreprenorii români prin Garanția de 10...

Telekom România, unul din principalii operatori de telecomunicaţii din România, s-a poziționat de-a lungul timpului că susţinător al business-urilor din România.

136 de cazuri noi de COVID-19 în Dolj

Prefectura Dolj a anunțat că astăzi au fost confirmate în județ alte 136 de cazuri noi de COVID-19. Situația epidemiologică a județului...

Bogdan Burcea, înainte de debutul la EURO: „Trebuie să...

Reprezentativa României a efectuat aseară, la Kolding, primul antrenament în sală de la sosirea în Danemarca, după o izolare de 48 de...

Box / Impresionant! Sportivii români se întorc cu 10...

România a cucerit două medalii de aur, două de argint şi şase de bronz la Campionatele Europene de box pentru cadeţi de...