Acasă Eveniment Seism produs luni în zona seismică Vrancea

Seism produs luni în zona seismică Vrancea

-

Luni după-amiază s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 3 grade pe scara Richter în zona seismică Vrancea, informează Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul a avut loc la ora 14.20, la adâncimea de 66 de kilometri, poatrivit stirileprotv.ro. Epicentrul a fost localizat la 73 km est de Braşov; 91 km nord-est de Ploieşti; 102 km sud de Bacău; 119 km vest de Galaţi; 121 km nord-vest de Brăila; 143 km nord de Bucureşti; 161 km nord-est de Piteşti; 183 km sud-vest de Iaşi; 187 km est de Sibiu şi 208 km nord de Ruse.

27 de cutremure în luna februarie, în România

În România au avut loc, în total, în luna februarie, 27 de cutremure. Acestea au avut magnitudini cuprinse între 2 şi 3,5 grade pe scara Richter.
Pe 31 ianuarie s-a produs cel mai semnificativ seism din acest an. Acesta a avut o magnitudine de 5,2 pe Richter şi a avut loc în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 km. A fost resimţit şi la Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.