17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi tineri din Galaţi, decedaţi după ce s-au răsturnat cu maşina la Bârlad

Doi tineri din Galaţi, decedaţi după ce s-au răsturnat cu maşina la Bârlad

Două persoane au decedat, duminică dimineaţa, într-un accident rutier petrecut în municipiul Bârlad, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Marius Stanciu, evenimentul a avut loc după conducătorul auto ar fi pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat.

„Detaşamentul de Pompieri Bârlad intervine cu două autospeciale de stingere cu modul pentru descarcerare, o ambulanţă tip C1 şi o ambulanţă tip B2 (EPA) la un accident rutier produs în municipiul Bârlad, în faţa unităţii militare. În accident au fost implicate două persoane şi un autoturism. Au rezultat două victime încarcerate. Din primele informaţii, ambele persoane încarcerate sunt decedate”, a declarat Marius Stanciu.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au precizat că ambele victime sunt din judeţul Galaţi.

„Autoturismul implicat, înmatriculat în judeţul Vaslui, circula pe direcţia Tecuci spre centrul municipiului Bârlad şi era condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani, din judeţul Galaţi. Din primele cercetări efectuate la faţa locului se pare că şoferul autoturismului a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a acroşat un copac şi apoi s-a oprit într-un monument amplasat în faţa unităţii militare din zonă. Cauza exactă de producere a evenimentului rutier va fi stabilită odată cu finalizarea cercetărilor în dosarul penal ce va fi deschis în cauză. În urma accidentului a rezultat decesul a doi bărbaţi, în vârstă de 21, respectiv 19 ani, ambii din judeţul Galaţi. Se vor efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS