Acasă Eveniment Un șofer din Mehedinți a „reușit” să răstoarne mașina pe o străduță...

Un șofer din Mehedinți a „reușit” să răstoarne mașina pe o străduță din Timișoara

-

Parcare devenită virală pe internet, reușită de posesorul unui autoturism marca Dacia Logan, înmatriculată în județul Mehedinți. O parcare „laterală” unică, cum nu multor șoferi le-ar reuși, a fost surprinsă în imagini în zona Circumvalațiunii din Timișoara și a stârnit amuzamentul internauților. Posesorii mașinilor cu numere de Mehedinți lovesc din nou în Timișoara. De această dată, unul dintre ei și-a abandonat autoturismul în mijlocul străzii, după ce a reușit performanța de a se răsturna cu ea. „Performanța” a fost imortalizată și a devenit repede virală.

„Parcare laterală”, au comentat mai mulți internauți. „Când vrei să ocupi doar juma’ de bandă să mai treacă și alții”, l-a scuzat o altă persoană, luându-i la mișto performanța celui care a parcat astfel autoturismul Dacia Logan. Postarea a adunat sute de comentarii în doar câteva zeci de minute, pentru că mașina „a leșinat”, după cum a spus un alt internaut.

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.