19.8 C
Craiova
luni, 10 august, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Rapperul Pop Smoke a fost ucis

Rapperul Pop Smoke a fost ucis

Rapperul Pop Smoke a fost ucis, miercuri, în locuinţa sa din Hollywood Hills, California, au confirmat surse oficiale din poliţie pentru CNN.

Bashar Barakah Jackson, pe numele de scenă Pop Smoke, avea 20 de ani şi în vara anului trecut a lansat primul său material discografic. Piesa „Welcome to the Party” de pe acest album s-a bucurat de un succes enorm şi a avut peste 25 de milioane de vizualizări.

Poliţia a ţinut o conferinţă de presă în care a oferit informaţii despre incident, dar nu a menţionat numele rapperului.

Oficialii au anunţat că forţele de ordine au primit un apel, în jurul orei 5 dimineaţa, în care un bărbat raporta că locuinţa unui prieten a fost spartă şi unul dintre suspecţi era înarmat cu un pistol. Persoana care a sunat la 911 a fost în contact cu cineva din casă. Între două și șase persoane au intrat în locuință, potrivit martorilor.

Când au ajuns la locul incidentului, poliţiştii au găsit un bărbat care fusese împuşcat. El a fost transportat la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles, unde a fost declarat mort câteva ore mai târziu.

Poliţiştii au declarat că mai multe persoane au fost reţinute şi apoi eliberate. Până în prezent nimeni nu a fost arestat.

Avocatul rapperului a transmis un comunicat presei în care spune că familia rapperului nu este pregătită să ofere declaraţii cu privire la evenimentele din această dimineaţă.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Spania intră pe lista galbenă, de mâine

Potrivit actualizării făcute de Institutul Național de...

ȘTIRI GdS

Copaci căzuți pe străzile Craiovei, în urma furtunii de...

Pompierii din Craiova au intervenit în urma furtunii de ieri seară în mai multe zone ale orașului pentru îndepărtarea unor copaci căzuți...

Incendiu de vegetație la Periș, lângă București

Un incediu de proporții a izbucnit în această dimineaţă în localitatea Periș, situată în apropierea Capitalei. Zece autospeciale de stingere intervin la...

Un sat din județul Olt, pus în carantină pentru...

Satul Greci, din comuna Schitu, județul Olt, a fost plasat sub carantină duminică, pentru 14 zile, cu posibilitatea prelungirii măsurii în funcție...

Cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter...

Astăzi de dimineaţă, la ora locală 2:26, s-a produs un cutremur cu magnitudinea 3,4 pe scara Richter. Conform...

Peste 200 de persoane, confirmate pozitiv cu SARS-Cov-2 în...

În căminele de bătrâni și în centrele pentru persoane cu dizabilități din Vâlcea, virusul SARS-Cov-2 face ravagii. Peste 200 de oameni au...

Petrecere de peste 100 de persoane, stricată de poliţişti...

Petrecere de peste 100 de persoane, stricată de poliţişti şi jandarmi.