14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCanabis la ghiveci, descoperit în două comune doljene

Canabis la ghiveci, descoperit în două comune doljene

-

Procurorii DIICOT au cerut şi obţinut arestarea preventivă a unui doljean acuzat de trafic de droguri de risc. Mandatul de arestare a fost emis marţi, de judecătorii de la Tribunalul Dolj.

Anchetatorii susţin că bărbatul a înfiinţat două culturi in-door de canabis. Drogurile cultivate în ghiveci erau vândute în Craiova.

„S-a stabilit că inculpatul B.L.A. a fost implicat în realizarea unor culturi de droguri de risc (canabis) și distribuirea acestora pe raza municipiului Craiova. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că, în perioada 2017-2019, inculpatul B.L.A. a comandat în mai multe rânduri echipamente pentru înființarea de culturi in-door de canabis. La data de 17.02.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 3 percheziții domiciliare pe raza județului Dolj. Au fost descoperite două culturi in-door de canabis, înființate începând cu luna noiembrie 2019. Au fost ridicate 90 de ghivece în care se aflau plante de canabis, două instalaţii complet utilate folosite la întreținerea culturilor, 150 de grame de cannabis, precum și materiale și ustensile folosite la prepararea și consumul de droguri de risc”, au susţinut procurorii DIICOT.

În cursul zilei de marţi, Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Hotărârea instanţei a fost contestată de inculpat în aceeaşi zi. Curtea de Apel Craiova este instanţa care va hotărî dacă admite sau nu contestaţia inculpatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS