Acasă Eveniment Două avioane s-au ciocnit în aer apoi s-au prăbuşit

Două avioane s-au ciocnit în aer apoi s-au prăbuşit

-

Două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit în aer, în apropiere de Melbourne, Australia. În urma incidentului nu există supraviețuitori, potrivit The Australian.

Potrivit unui oficial din poliție, mai mulți martori au văzut momentul în care cele două avioane s-au ciocnit în aer apoi s-au prăbușit. Cele patru victime au murit pe loc.

„Cel mai probabil cele două avioane s-au ciocnit în zbor înainte să se prăbuşească. Fiecare aparat avea câte doi oameni la bord şi toate cele patru persoane au decedat. Încercăm să adunăm toate informațiile de la martorii tragediei“, potrivit Peter Koger.

La bordul celor două avioane se aflau doi instructori și doi elevi din cadrul școlilor de aviație Peninsula Aero Club și Moorabbin.

În urmă cu 12 ani, alte două aeronave de antrenament pentru viitorii piloți s-au ciocnit în aer, lângă Sydney. Atunci au fost înregistrate doar două victime, la bordul avioanelor aflându-se patru persoane: doi bărbați și două femei.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.