8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat a amenințat că își aruncă mașina în aer într-o benzinărie din Bucureşti

Un bărbat a amenințat că își aruncă mașina în aer într-o benzinărie din Bucureşti

Un bărbat a anunțat, astăzi , prin apel la 112, că aruncă în aer o benzinărie din sectorul 3 al Capitalei. Acesta a fost prins de polițiști.

Un bărbat a sunat la 112, luni dimineața, și a anunțat că intenționează să își detoneze mașina, ceea ce va produce victime. Bărbatul a fost localizat, identificat și în prezent este în custodia polițiștilor.
Mașina a fost depistată în sectorul 3, în zona Bulevardului Corneliu Coposu.

„Având în vedere că este în apropierea unei benzinării, persoanele au fost evacuate și a fost constituit un perimetru de siguranță. La fața locului se află polițiști ai Brigăzii Rutiere, care au restricționat traficul în zonă, precum și polițiști ai Serviciului Acțiuni Speciale”, anunță Poliția Capitalei.

Ce spune SRI:


”Un bărbat a făcut un apel la 112 și a făcut o serie de amenințări care se constituie într-un incident de securitate. A amenințat că deține material exploziv în portbagajul autoturismului său. Serviciul Român de informații, în cooperare cu Poliția, au întreprins măsuri specifice. În aceste momente, bărbatul se află în custodia poliției. Echipa pirotehnică a SRI se află la fața locului, a fost instituit perimetrul de siguranță și se procedează la investigarea pirotehnică a mașinii.”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS