11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOLT/Caracalenii protestează, susținând familiile Măceșanu și Melencu

OLT/Caracalenii protestează, susținând familiile Măceșanu și Melencu

Aproape o sută de caracaleni s-au adunat, sâmbătă, 15 frbruarie 2020, în fața Poliției Municipale, unde au început un protest organizat de unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu. De acolo s-a pornit în marș spre casa lui Gheorghe Dincă.

Familiile Melencu și Măceșanu susțin în continuare că cele două fete nu sunt moarte, în ciuda dosarului de dublă crimă în care caracaleanul Gheorghe Dincă este trimis în judecată.

Alexandru Măceșanu (unchiul Alexandrei Măceșanu) și Stelian Iordache (bunicul Luizei Melencu), au spus cuvinte grele în fața Poliției Caracal, reamintind de zilele în care cele două fete dispărute ar fi trebuit căutate, părinții primind în schimb un tratament umilitor, consideră aceștia, din partea oamenilor legii. „Voi știți să vorbiți cu mamele astea cu «fă» și cu «b㻓, a spus Cumpănașu, reproșuri având și bunicul Luizei.

Cei prezenți se îndreaptă acum spre casa lui Gfheorghe Dincă, unde intenționează să strângă lumânările arse, pentru că, spun aceștia, fetele lor nu ar fi fost omorâte acolo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS