10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentThailanda: Militarul, care a omorât 26 de oameni, a fost ucis

Thailanda: Militarul, care a omorât 26 de oameni, a fost ucis

-

Militarul thailandez, care a omorât cel puțin 20 de oameni și a rănit alți 42 deschizând focul într-o bază militară și într-un mall, a fost ucis duminică, a anunţat premierul Prayut Chan-o-cha , potrivit CNN. Sub. Lt. Jakrapanth Thomma a fost ucis după ce autoritățile l-au încolțit aproape 12 ore.

Atacatorula postat mesaje pe o reţea de socializare

Sâmbătă, atacatorul a început să tragă mai întâi la o bază militară, apoi, în jurul orei locale 18:00, a intrat într-un mall din Korat (Nakhon Ratchasima), oraș din nord-estul țării.

Soldatul și-a ucis mai întâi superiorul, pe soacra acestuia și încă un camarad, apoi a furat arme din baza militară și un vehicul Humvee și a mers la mallul „Terminal 21”, unde și-a continuat atacul. Până să intre în mall, a ucis tot ce i-a ieșit în cale în parcare: oameni în mașini sau pe motociclete. 

Între timp, a postat mesaje pe Facebook, într-unul dintre ele întrebând dacă ar trebui să se predea. Anterior scrisese că „e timpul să ne distrăm” și că „nimeni nu poate fugi de moarte”. Ulterior, Facebook i-a închis contul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Directorul Direcției Energie din cadrul CEO, reținut

Procurorii DNA-Secția de combatere a corupției l-au reținut pe...

ȘTIRI GdS