17.1 C
Craiova
joi, 22 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Vânzătoare din Lupeni, bătută pentru 200 de lei

Vânzătoare din Lupeni, bătută pentru 200 de lei

O vânzătoare din Lupeni (Hunedoara) a fost lovită în magazin de un hoţ care furase 200 de lei. Agresorul, un bărbat în vârstă de 30 de ani din Petroșani, a fost arestat preventiv.

Bărbat a intrat înşi sub pretextul că vrea să cumpere ceva, i-a cerut vânzătoarei un produs.

Profitând de neatenția acesteia, bărbatul a furat din sertarul casei de marcat 200 lei. Totuşi, vânzătoarea l-a surprins și i-a cerut banii înapoi. Hoţul a refuzat, a lovit-o peste față și a fugit cu banii.

Polițiștii au reușit să identifice agresorul în scurt timp, în persoana unui bărbat în vârstă de 30 de ani din Petroșani. Prejudiciul a fost recuperat.

Agresorul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Clinceni / CCA a anunţat brigada...

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunţat...

ȘTIRI GdS

Gorj: Accident rutier cu victime la Motru

Două persoane au fost rănite joi după-amiază în urma unui accident rutier produs la Motru. Pompierii au fost solicitați să intervină pentru...

Un oltean de 80 de ani producea ilegal alcool

Polițiștii din Corabia au făcut,ieri, o percheziție la locuinţa unui bărbat, de 80 de ani, din localitate, bănuit că producea ilegal alcool....

Doisprezece copii, ucişi într-un raid aerian al armatei în...

Disprezece copii au fost ucişi şi alţi câţiva răniţi într-un raid aerian împotriva unei moschei în provincia Takhar din nordul Afganistanului, transmite...

Biciclist lovit de un autoturism, la Făcăi

Un bărbat de 39 de ani, care circula pe o bicicletă pe strada Nicolae Romanescu, a fost rănit după ce a fost acroşat de un autoturism. Accidentul a avut loc miercuri noaptea, în cartierul Făcăi.

Craiovean condamnat pentru trafic de droguri, în puşcărie

Instanţele de judecată au repins cererea de aliberare condiţionată formulată de un craiovean condamnat la un an şi jumătate de închisoare pentru trafic de droguri. Bărbatul a fost condamnat definitiv în iunie, printr-o hotărâre a Curţii de Apel Craiova.

Motociclist rănit într-un accident la Beharca

În zona localităţii Beharca, pe DN 6, s-a produs astăzi un accdent rutier, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.