13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Şoferul care a lovit mortal un biciclist a fost reţinut

Olt: Şoferul care a lovit mortal un biciclist a fost reţinut

A fost găsit şi reţinut autorul accidentului mortal din localitatea oltenă Fălcoiu. Accidentul s-a produs la data de 04 februarie a.c., în jurul orelor 23.00.

Atunci, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe Drumul Comunal 85 pe raza comunei Fălcoiu, judeţul Olt, soldat cu moartea unei persoane.

La fața locului s-au deplasat poliţiștii Biroului Rutier Caracal. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că, victima, un bărbat de 54 de ani din localitate, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe lângă bicicletă, ar fi fost acroșată de un autoturism, care a părasit locul accidentului.

Autorul găsit după cinci zile

În urma activităților efectuate de polițiști, a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din orașul Eforie, județul Constanța. Acesta este bănuit de producere accidentului, şi a fost reținut pentru 24 de ore.

El este acuzat de săvârșiea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Pentru identificarea conducătorului auto, polițiştii olteni au beneficiat de sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj-Serviciul Criminalistic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS