Acasă Eveniment Haos în sudul Londrei din cauza unei mașini cu numere românești

Haos în sudul Londrei din cauza unei mașini cu numere românești

-

În Croydon, sudul Londrei, s-a produs joi un haos general. Cauza a fost o mașină cu numere de înmatriculare românești. Poliția a evacuat zona și a declanșat o operațiune antiteroristă în toată regula. A fost adus și un robot pentru detonări controlate.

Zona a fost securizată
Zona a fost securizată

O persoană a sunat la poliție în cursul dimineţii și a anunțat că a observat „o mașină suspectă“ în apropierea stației East Croydon, potrivit My London.
Zona a fost invadată de polițiști, în scurt timp. Aceştia au încercuit mașina suspectă cu numere de Mehedinți şi au evacuat zona. La fața locului a ajuns și o echipă de geniști. Aceștia au adus și un robot antibombă, cu care s-a efectuat o detonare controlată.

Mai mulți martori au spus că au auzit o explozie

„Poliția a fost chemată joi, 6 februarie, la ora 8.46, pentru un vehicul suspect pe Dingwall Road, Croydon. Ofițerii, inclusiv ofițerii specialiști, sunt la fața locului și au fost puse cordoane de poliție“, a declarat o purtătoare de cuvânt.

S-au luat măsuri speciale de securitate


Angajații din birourile din apropiere au spus că li s-a comunicat să rămână în interiorul clădirilor, „departe de ferestre”, iar mai mulți martori au spus că au auzit o explozie.
Inițial, polițiștii au bănuit că este vorba de un autoturism abandonat intenționat în zona respectivă. După două ore, însă, anchetatorii au transmis că a fost eliminată orice suspiciune legată de vreun incident terorist.

ȘTIRI VIDEO GdS