12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentHaos în sudul Londrei din cauza unei mașini cu numere românești

Haos în sudul Londrei din cauza unei mașini cu numere românești

În Croydon, sudul Londrei, s-a produs joi un haos general. Cauza a fost o mașină cu numere de înmatriculare românești. Poliția a evacuat zona și a declanșat o operațiune antiteroristă în toată regula. A fost adus și un robot pentru detonări controlate.

Zona a fost securizată
Zona a fost securizată

O persoană a sunat la poliție în cursul dimineţii și a anunțat că a observat „o mașină suspectă“ în apropierea stației East Croydon, potrivit My London.
Zona a fost invadată de polițiști, în scurt timp. Aceştia au încercuit mașina suspectă cu numere de Mehedinți şi au evacuat zona. La fața locului a ajuns și o echipă de geniști. Aceștia au adus și un robot antibombă, cu care s-a efectuat o detonare controlată.

Mai mulți martori au spus că au auzit o explozie

„Poliția a fost chemată joi, 6 februarie, la ora 8.46, pentru un vehicul suspect pe Dingwall Road, Croydon. Ofițerii, inclusiv ofițerii specialiști, sunt la fața locului și au fost puse cordoane de poliție“, a declarat o purtătoare de cuvânt.

S-au luat măsuri speciale de securitate


Angajații din birourile din apropiere au spus că li s-a comunicat să rămână în interiorul clădirilor, „departe de ferestre”, iar mai mulți martori au spus că au auzit o explozie.
Inițial, polițiștii au bănuit că este vorba de un autoturism abandonat intenționat în zona respectivă. După două ore, însă, anchetatorii au transmis că a fost eliminată orice suspiciune legată de vreun incident terorist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS