10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Percheziţii la persoane care vindeau tutun pe Internet fără plata accizelor

(VIDEO) Percheziţii la persoane care vindeau tutun pe Internet fără plata accizelor

-

Poliţiştii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice a Sectorului 6 au ridicat, joi, din mai multe locuri unde au efectuat percheziţii, aproximativ 130 de kilograme de tutun, într-un dosar penal privind comercializarea de tutun pe Internet, fără plata accizelor.

Totodată, au fost aduse la audieri 18 persoane cu vârste cuprinse între 18 – 40 de ani, iar cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).
Peste 70 de poliţişti au pus în aplicare, joi, 14 autorizaţii de percheziţie domiciliară într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate.

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane oferă spre vânzare, pe site-uri specializate şi pe reţele sociale, diferite cantităţi de tutun, fără a fi respectată legislaţia în vigoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Directorul Direcției Energie din cadrul CEO, reținut

Procurorii DNA-Secția de combatere a corupției l-au reținut pe...

ȘTIRI GdS