21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentHoţi ghinionişti, căutaţi de poliţie după ce au furat un seif gol

Hoţi ghinionişti, căutaţi de poliţie după ce au furat un seif gol

Mai mulţi hoţi şi-au luat ţeapă. Ghinioniştii au furat un seif gol din interiorul unui centru de colectare a taxelor şi impozitelor locale din oraşul Galaţi. Incidentul s-a produs noaptea trecută.

Potrivit Poliţiei, în jurul orei 23.00, un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că a auzit zgomote din interiorul clădirii şi că a văzut doi bărbaţi transportând un obiect greu la o maşină.

Poliţiştii care au răspuns apelului de urgenţă au aflat că hoţii au smuls din podeaua clădirii un seif gol, dezafectat.

Infractorii nu ştiau că unitatea fiscală foloseşte altă cutie de valori, dar şi aceasta era goală deoarece încasările sunt transferate în fiecare seară. În prezent, hoţii sunt căutaţi de poliţişti care au deschis un dosar penal.

„Hoţii au spart sediul centrului de taxe şi impozite de pe strada Brăilei. Au reuşit să smulgă din podea o cutie de valori. Aceasta era goală, nu mai era folosită. Oricum, valorile nu stau peste noapte în clădire, seiful utilizat în prezent este golit în fiecare seară. Incidentul a fost anunţat la 112 de un bărbat, el spune că a auzit zgomote şi că a văzut doi bărbaţi. Poliţiştii fac cercetări pentru furt calificat”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Pe parcursul zilei, centrul Primăriei Galaţi este închis pentru a permite poliţiştilor să continue ancheta.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS