Acasă Eveniment Un tânăr care conducea băut, transmitea momentul live pe Facebook

Un tânăr care conducea băut, transmitea momentul live pe Facebook

-

Un tânăr de 32 de ani, din Dorna Candrenilor care conducea băut în Vatra Dornei şi transmitea live pe Facebook a fost prins de Poliţia Suceava. Testat cu etilotestul, a rezultat o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii din Vatra Dornei au fost sesizaţi, duminică seara, că pe o reţea de socializare apar imagini în direct transmise de o persoană care conducea.

Întrucât şoferul părea băut, poliţiştii l-au identificat şi au găsit maşina.

Şoferul mirosea a alcool, iar testat cu etilotestul, a rezultat o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În momentul opririi, tânărul de 32 de ani era singur în maşină şi difuza un nou clip video pe aceeaşi pagină de socializare, momentul opririi fiind transmis „live”, motiv pentru care a fost amendat şi pentru folosirea telefonului mobil.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, potrivit Mediafax.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Coronavirus România: Numărul cazurilor a ajuns la 5.467

Autoritățile au raportat vineri 265 cazuri noi de coronavirus în România, totalul infecțiilor ajungând la 5.467. Bilanțul infectărilor cu coronavirus de joi...

Controale și amenzi la depozitele de lemn

Polițiștii din Gorj au desfășurat joi controale la depozitele de lemn. Astfel, poliţişti din Tismana împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Râmnicu-Vâlcea, au...

Tratamentul minune folosit împotriva coronavirusului

Profesorul Didier Raoult i-a dezvăluit, în premieră, preşedintelui Emmanuel Macron rezultatele celui mai amplu studiu pentru tratamentul Covid-19 de până acum. Potrivit publicaţiei franceze Les Echos, Emmanuel Macron a decis să meargă el însuși la Marsilia, unde a stat trei ore de vorbă cu profesorul, după ce a fost dezamăgit de perspectivele concrete de tratament disponibile rapid contra virusului.

Cine sunt oamenii care au preluat controlul asupra Băncii Transilvania

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România în funcţie de valoarea activelor gestionate, adică circa 87 mld. lei la final de 2019. La bursa de la Bucureşti, instituţia de credit are o capitalizare de aproximativ 10 mld. lei.