5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn timişorean, trimis în judecată pentru că a omorât pisicile adoptate

Un timişorean, trimis în judecată pentru că a omorât pisicile adoptate

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au trimis în judecată un tânăr care adopta pisici, după care le schingiuia şi apoi le omora.

Prin actul de sesizare a instanţei de judecată s-a reţinut că ”în timp ce inculpatul se afla în locuinţa sa din Timişoara, în cursul anului 2018, a omorât prin lovire două pisici adoptate de acesta, iar în perioada 12 – 13 iunie 2018 a omorât prin lovire alte două pisici, i-a luxat membrul unui pui de pisică şi i-a rupt urechea altei pisici”, arată prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, potrivit tion.ro.

Tânărul adoptase de la o femeie două pisici, iar aceasta a continuat să se intereseze de starea felinelor, dar bărbatul nu i-a mai răspuns la telefon. Atunci, femeia a mers la locuinţa tânărului şi a găsit un pui de pisică mort, altul în agonie şi altul bolnav, care a murit ulterior. Femeia a postat fotografiile pe Facebook, iar poliţia s-a autosesizat. În faţa poliţiştilor, el a recunoscut că a ucis intenţionat animalele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS