Acasă Eveniment Un căţel, care a fost acroşat de o maşină a rămas blocat...

Un căţel, care a fost acroşat de o maşină a rămas blocat în bara de protecţie a maşinii

-

Un căţel care a traversat „neregulamentar“ a fost acroşat de o maşină, iar apoi a rămas blocat în bara de protecţie a maşinii, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

S-a ascuns de noi? S-a adăpostit acolo? Ce s-a întâmplat cu el?🐾Vă spunem noi povestea lui…a fost VICTIMA…

Gepostet von Inspectoratul de Politie Judetean Cluj am Montag, 27. Januar 2020

Autorităţile clujene au avut de-a face cu un caz extrem de neobişnuit, când o maşină condusă de o şoferiţă din Bistriţa a acroşat un câine, iar patrupedul a rămas încarcerat în bara de protecţie a autovehiculului, informează Inspectoratul de Politie Judeţean Cluj, într-o postare pe reţelele de socializare.

Poliţiştii au fost extrem de surprinşi să vadă simpaticul animal care părea că se „ascunde“ în partea din faţă a automobilului.

Autorităţile s-au străduit să îl scoată pe ghinionistul căţel din „ascunzătoarea” în care nimerise involuntar, însă şi-au dat seama că au nevoie de ajutorul unor profesionişti pentru a desfăşura această procedură fără să-l rănească pe animal.

A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a elibera în siguranţă câinele.

Patrupedul a suferit câteva leziuni în urma impactului cu automobilul şi a fost dus la veterinar unde va fi supus unei operaţii. Se pare că stăpânul animalului încă nu a fost găsit, iar autorităţile din Cluj apelează la utilizatorii reţelelor de socializare pentru a-l găsi pe stăpân.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Sportul, între pasiune, sacrificii și devotament

După ce săptămâna trecută am reușit un prim interviu inedit, de acasă, cu antrenorul echipei masculine de handbal a Universității Craiova, Cătălin...