8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn căţel, care a fost acroşat de o maşină a rămas blocat în bara de protecţie a maşinii

Un căţel, care a fost acroşat de o maşină a rămas blocat în bara de protecţie a maşinii

Un căţel care a traversat „neregulamentar“ a fost acroşat de o maşină, iar apoi a rămas blocat în bara de protecţie a maşinii, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

S-a ascuns de noi? S-a adăpostit acolo? Ce s-a întâmplat cu el?🐾Vă spunem noi povestea lui…a fost VICTIMA…

Gepostet von Inspectoratul de Politie Judetean Cluj am Montag, 27. Januar 2020

Autorităţile clujene au avut de-a face cu un caz extrem de neobişnuit, când o maşină condusă de o şoferiţă din Bistriţa a acroşat un câine, iar patrupedul a rămas încarcerat în bara de protecţie a autovehiculului, informează Inspectoratul de Politie Judeţean Cluj, într-o postare pe reţelele de socializare.

Poliţiştii au fost extrem de surprinşi să vadă simpaticul animal care părea că se „ascunde“ în partea din faţă a automobilului.

Autorităţile s-au străduit să îl scoată pe ghinionistul căţel din „ascunzătoarea” în care nimerise involuntar, însă şi-au dat seama că au nevoie de ajutorul unor profesionişti pentru a desfăşura această procedură fără să-l rănească pe animal.

A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a elibera în siguranţă câinele.

Patrupedul a suferit câteva leziuni în urma impactului cu automobilul şi a fost dus la veterinar unde va fi supus unei operaţii. Se pare că stăpânul animalului încă nu a fost găsit, iar autorităţile din Cluj apelează la utilizatorii reţelelor de socializare pentru a-l găsi pe stăpân.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS