Acasă Eveniment Poştaş anchetat pentru furtul pensiilor, alocaţiilor şi ajutoarelor sociale

Poştaş anchetat pentru furtul pensiilor, alocaţiilor şi ajutoarelor sociale

-

Un poştaş din judeţul Vrancea este anchetat de poliţişti după ce a furat banii locuitorilor comunei Chiojdeni. Sute de localnici nu au primit pensiile, alocaţiile şi ajutoarele sociale care sunt plătite în luna ianuarie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Poştaşul, un bărbat de 41 de ani, nu a dus banii la domiciliul beneficiarilor acestor drepturi, deşi sumele figurează ca fiind plătite la Poşta Română. După ce oamenii au făcut reclamaţie, poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele poştaşului.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de delapidare, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi sustragerea sau distrugerea de înscrisuri”, au declarat, reprezentanţii IPJ Vrancea.

Surse apropiate anchetei spun că paguba făcută de poştaş este de cel puţin 40.000 de lei. Poştaşul este anchetat şi de superiorii săi şi urmează să fie concediat.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Tenis de Masă /Competițiile au fost sistate până pe 30 iunie

Federaţia internaţională de Tenis de Masă (ITTF) a decis, în contextul răspândirii pandemiei de coronavirus, să prelungească cu două luni suspendarea...