10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUPDATE: Accident mortal la trecerea de nivel cu calea ferată, în comuna Sopârlița

UPDATE: Accident mortal la trecerea de nivel cu calea ferată, în comuna Sopârlița

Update: Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, un bărbat, de 50 de ani, din comuna Sopârlița, care nu deține permis de conducere nu a redus viteza şi a intrat în coliziune cu o autoutilitara oprită în coloană la trecerea la nivel cu calea ferată.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în autovehiculul din fața sa, ocazie cu care a acrosat două persoane aflate în afara autovehiculelor, respectiv doi bărbați, de 26 si de 35 de ani, ambii din comuna Baldovinesti.Bărbatul, de 26 de ani, a decedat. 

După producerea evenimentului, conducătorul auto a fugit, dar a fost prins de cetățenii prezenți în zonă.

Polițiștii au testat conducatorul auto cu aparatul alcooltest. A rezultat o concentrație de 1.06 mg/ Litru alcool pur în aerul expirat. 

Un tânăr de 26 de ani a decedat şi altul de 35 de ani a fost grav rănit într-un accident rutier petrecut în acestă dimineaţă pe Drumul Județean 644, la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Sopârlita.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Olt, în aceasta dimineață, pe Drumul Județean 644, la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Sopârlita s-a produs un accident rutier grav, soldat cu decesul unui bărbat, de 26 de ani, și rănirea altui bărbat, de 35 de ani.

Polițiștii rutieri olteni sunt prezenți la fața locului desfășurând cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS